Microsoft Online | Office 365 

Microsoft Office 365 - standardiserade molntjänster


Standardiserade molntjänster från Microsoft


En riktigt häftig grej är att du nu även kan prenumerera på Office-paketet som tjänst. Då ingår senaste versionen av Office Professional Plus och ni behöver inte investera i svindlande utrullningskostnader. Bocka bara i en checkruta i adminkonsolen för de som skall ha tillgång till Office-paketet så kan användaren installera det på upp till fem enheter. Lika enkelt är det att ta bort licensen för Office-paketet, bocka bara ur checkboxen så kan du ge licensen till någon annan.

Office 365 innehåller även tjänster för e-post (Exchange Server), dokumenthantering (SharePoint), chatt och närvarohantering samt onlinekonferens med text, ljud och video (Lync).

Tjusningen med att lägga detta i molnet är att du kan prenumerera på komplexa tjänster till mycket förmånliga priser. Du behöver alltså inte investera i hårdvara, traditionella licenser, driftspersonal eller dyr konsultning. Vidare slipper du ha ont i magen över fungerande backup-rutiner eller uppgraderingsprojekt med skenande kostnader.

Dessutom erbjuds en budgetvariant för de användare som idag inte har tillgång till e-post, som t.ex. verkstadsarbetare, lagerpersonal o.s.v.

Välkommen till oss så hjälper vi dig att komma i gång!

Office 365 standardtjänster